Zorg

Vacatures en banen zorg

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg of gezondheidszorg? Bijvoorbeeld als helpende, verzorgende of verpleegkundige? Dan ben je bij Match 4U aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures bij verschillende zorginstellingen in o.a. Doetinchem, Deventer, Lochem, Groenlo, Zutphen en Baak. Wil je meer weten over de mogelijkheden om via ons aan de slag te gaan in de (gezondheids)zorg? Maak dan afspraak voor een gesprek met een van de intercedenten van Match 4U en bekijk de vacatures in de zorg op onze website. We gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan in de zorg.

Werken in de gezondheidszorg

Match 4U bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Dat doen we ook voor veel zorginstellingen in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek. Voor hen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega‚Äôs, waaronder Helpende niveau 2/2+, Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4. En de vraag naar personeel in de zorg wordt steeds groter, dus Via Match 4U zijn er dus voldoende kansen als je wilt werken in de gezondheidszorg. 

Wij vinden de Match 4U!

Bij Match 4U ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Niet alleen in de zorg, maar ook in andere sectoren. Wij hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven die opereren in uiteenlopende sectoren. Zowel nationaal als internationaal en op verschillende niveaus. Dus of je nu op zoek bent naar een passende baan in de gezondheidszorg of in een van onze andere vakgebieden (Financieel & Administratief, Commercieel, Technisch, Industrie of Logistiek); wij vinden de Match 4U!

Meer weten over een baan in de zorg?

Heb je vragen over een specifieke vacature in de gezondheidszorg? Of wil je eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden om te werken in de zorgsector? Maak dan een afspraak met een van de intercedenten van Match 4U. Neem gerust eens contact met ons op via 0573 - 250185 of stuur een e-mail naar info@match4u.nl. We helpen je graag bij het vinden van een passende baan in de zorg.