Wie zijn wij?

Match 4U is meer dan alleen een uitzendbureau. Wij zijn hét uitzendbureau in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek (zeven gemeentes rond Apeldoorn, Deventer en Zutphen) op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel. Persoonlijk contact vormt de basis van onze dienstverlening en daarin zit onze toegevoegde waarde voor werknemers en werkgevers. Bij Match 4U komen vraag en aanbod van mens en werk op een even persoonlijke als professionele wijze samen. Wij vinden de Match 4U, voor zowel werknemers als werkgevers.

Missie

Match 4U is een actief platform in de regionale arbeidsmarkt voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Wij zijn een strategisch partner op het gebied van instroom, of het nu gaat om payrolling, uitzenden, werving & selectie of detachering, en de ontwikkeling van personeel, teams en organisaties door middel van het inzetten van testen/assessments en het aanbieden van coaching, training en HR support.

Visie

Het beste en meest innovatieve uitzendbureau zijn in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek.

Kernwaarden

  • We hebben passie voor de arbeidsmarkt;
  • We denken actief mee met onze klanten op alle gebieden van onze dienstverlening;
  • We maken onze beloftes waar en overtreffen de verwachtingen van onze klanten;
  • We doen zaken met de juiste intenties en altijd vanuit een lange termijn klantrelatie;
  • We geloven in ontwikkeling en opleiding en investeren daar zelf actief in.

Wij vinden de Match 4U!

Match 4U heeft inmiddels flink wat ervaring opgedaan als uitzendbureau in uiteenlopende vakgebieden. Wij beschikken over een mooie klantenkring met interessante bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod van interessante en uitdagende vacatures bij Match 4U, in diverse vakgebieden en op verschillende niveaus. En steeds vaker ook internationaal. Bij Match 4U ben je dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar een passende baan bij een mooi bedrijf. Met ons netwerk en onze kennis en ervaring vinden wij de Match 4U!

Vacatures in verschillende vakgebieden

Match 4U bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Van industrie tot zorg, van logistiek tot technisch en van financieel/administratief tot commercieel. Het aanbod van vacatures bij Match 4U is vooral gericht op de volgende vakgebieden:

Wie zijn wij?

Bij Match 4U staat een team van enthousiaste en deskundige intercedenten en medewerkers voor je klaar. Vanuit onze vestiging in Lochem helpen we je graag om een passende baan te vinden of bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat voor uw bedrijf. Benieuwd naar wie onze collega’s zijn? Bekijk hun profielen op deze pagina.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Match 4U? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 0573 - 250185 of info@match4u.nl.