Werving & Selectie: een goede match!

Als werkgever stelt u hoge eisen aan de kwaliteit van medewerkers. De selectie van een medewerker die aan deze kwaliteitseisen voldoet is dan ook een nauwkeurig proces. Match 4U is ook een werving- en selectiebureau, dus ook voor werving en selectieprocedures kunt u bij Match 4U terecht. 

Werving en selectieprocedure

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan de kwaliteit van medewerkers. Ons selectieproces en onze manier van werken is hier nauwkeurig op afgestemd. Onze recruiters beschikken dan ook over de juiste kennis en ervaring op het gebied van werving & selectie voor alle sectoren. 

Als u ons laat zoeken naar de meest geschikte kandidaat voor een openstaande functie, dan is uw verzoek voor ons het startsein van een diepgaand selectieproces dat wordt ondersteund met een intensieve competentieanalyse. In dit proces zoeken wij antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Welke competentie vindt u het belangrijkst?
  • Wat moeten de drijfveren van de kandidaten zijn?
  • Welke combinatie van vraag en aanbod biedt de beste match?

Voorstel meest geschikt bevonden kandidaten

Gedurende de wervings- en selectieperiode houden wij u uiteraard op de hoogte van onze vorderingen. Aan het eind van het proces stellen wij u de meest geschikt bevonden kandidaten voor. Vervolgens is de keuze aan u. Een keuze die dankzij ons aantrekkelijke tarief overigens altijd kostenefficiƫnt is.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat Match 4U voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0573 - 250185 of info@match4u.nl.