Werkvoorbereider Service

Match 4u
Lochem
40
3.270,82 - 3.878,81
Technisch
Interessante baan?
Solliciteer nu

Jij houdt alle ballen in de lucht!

Werkvoorbereider Service

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Dit is een oproep voor ervaren werkvoorbereiders EN voor technische mensen die het vak nog willen leren. Een klus van A tot Z begeleiden is wat jij gaat doen. Van opdrachtaanname tot het maken van beschrijvingen is waar jij je mee bezig houdt. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele traject. Als geen ander weet jij hoe je geplande werkzaamheden moet voorbereiden en organiseren. Zo worden deze tijdig op correcte wijze en zonder problemen uitgevoerd. Daarbij komt kijken dat je informatie op een juiste manier vastlegt en gebruik maakt van de bestemde systemen. Dit vraagt natuurlijk wel technische kennis. Jij gaat samen met jouw collega's aan de slag en dit betekent ook dat jij toezicht houdt op de afdeling. Wat moet het bedrijf toch zonder jou? Als werkvoorbereider moet je ook sociaal onderlegd zijn, jij adviseert de klanten namelijk over de machines. Naast het adviseren van klanten, begeleid je ook de monteurs en zorg je ervoor dat zij van alles voorzien zijn als ze naar een klant gaan. Alles wat je doet, rapporteer je aan de Service Manager.

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal Mbo niveau. Het zou nog mooier zijn als je de richting mechatronica of elektronica hebt gevolgd. Enkele jaren ervaring in een technische of technisch-commerciële functie helpt jou om deze functie uitstekend uit te voeren. Jij vindt de IT wereld leuk en hebt ervaring met MS office en Infor LN. Nederlands, Engels of Duits, het maakt jou niet uit, jij bent van alle markten thuis. Jij hebt een belangrijke rol binnen de organisatie, dus het bedrijf wil jou fulltime aan de slag hebben.

Wat bieden wij jou?

Bij een senior zit het salaris tussen de 3.270,82 euro tot 3.878,81 euro. Een junior wordt in de aanloopschaal ingeschaald. Zoek jij uitdaging? Dan ben je hier op het juiste adres. Je stapt binnen bij een moderne organisatie die wereldwijd actief is. Jij krijgt de kans om door te groeien tot de rol van Technical Support Egineer. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp