Uren declareren via Match 4U

Je kunt bij Match 4U op verschillende manieren je uren declareren. Bij start van je werkzaamheden krijg je van onze consultants te horen hoe je dit moet doen. Vaak is dit afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers. Onderstaand tref je de verschillende mogelijkheden aan.

E-uur

Voor het verwerken van de uren maken wij gebruik van het digitale programma E-uur. Hiervan ontvang je vanzelf een email met daarin een inlogcode. Vanaf de datum dat je begint met werken kun je de gewerkte uren invullen en aan ons doorgeven. Dat gaat als volgt:

  • Via onze website klik je bovenaan op ‘mijn match4u’.
  • Klik vervolgens op inloggen en vul je emailadres en wachtwoord in. Als je nog geen wachtwoord hebt, vul je je emailadres in en klik je op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Dit wachtwoord kun je dan gebruiken en eventueel later weer aanpassen.
  • Als je bent ingelogd, selecteer je aan de linkerkant het weeknummer en klik je op uren invullen. LET OP: het is heel belangrijk dat je het goede weeknummer invult! Let ook op als je voor meerdere opdrachtgevers werkt dat je hier de juiste opdrachtgever selecteert.
  • Als de uren goed zijn ingevuld, klik je op ‘opslaan’ en als je het urenbriefje wilt versturen, klik je op ‘aanbieden’.

 

Reiskosten hoef je niet in te vullen, dat gaat automatisch. Wanneer je verlofuren op wilt nemen, dan kan je deze ook digitaal invullen. Je kan dan op het + teken klikken, hierdoor krijg je een extra regel waarin je vakantiedagen kunt selecteren en dan op de gewenste dag het aantal uren kan invullen.

Werken met werkbriefjes

De uren die je via Match 4U hebt gewerkt, worden door ons verwerkt aan de hand van het werkbriefje.Het is dus zaak dit briefje zo volledig mogelijk in te vullen. Zo zorg je ervoor dat je de uren die je hebt gewerkt voor Match 4U goed declareert en dat we je altijd correct uitbetalen. Op onze vestiging liggen werkbriefjes met zogenaamde doordrukvellen voor je klaar. Handig, want door deze doordrukvellen heb je ook direct een exemplaar voor je (tijdelijke) werkgever en voor jezelf.

Digitaal declareren

Je mag de uren ook naar ons mailen of via WhatsApp versturen. We ontvangen dan graag een duidelijk leesbare scan of foto en je kunt dan ook gebruik maken van ons digitale werkbriefje. Indien jouw opdrachtgever een eigen urendeclaratiesysteem gebruikt, laten we je dit uiteraard weten voordat je daar aan de slag gaat. 
 

Snel ingediend, snel verdiend

Match 4U verloont de gewerkte uren standaard op dinsdag. Dit betekent dat alle uren die we op maandag voor 17:00 uur ontvangen, gegarandeerd hierin meenemen. In principe staat je salaris nog dezelfde dag op je bankrekening. Dit is echter wel afhankelijk van de verwerkingstijd die jouw bank hanteert. Dit hebben wij uiteraard niet zelf in de hand. Loonstroken en jaaropgaves ontvang je per mail. Ook kan je deze altijd terugzien door in te loggen in mijn Match 4U. Het is belangrijk dat we een goed e-mail adres van je hebben. Heb je geen e-mail adres? Dan sturen we de loonstroken minimaal 1 keer per 4 weken naar je toe per reguliere post.