Training en coaching is meer dan een kunstje aanleren

Dat de ontwikkeling van uw medewerkers één van de belangrijkste HR instrumenten is om (door) te groeien als bedrijf hoeven wij u niet te vertellen. Training en coaching is dan ook niet het eenmalig aanleren van vaardigheden. Om onze opdrachtgevers constructief te kunnen bijstaan hierin hebben wij de Match 4U Academy opgericht.

Match 4U Academy

Met de Match 4U Academy heeft u een praktisch en effectief instrument in handen om meer uit uzelf en uw medewerkers te halen. Voor een keur aan onderwerpen biedt de Match 4U Acedemy via trainen en coachen een werkbare oplossing. Onze coaches helpen u op concrete wijze het maximale te halen uit uw medewerkers en uw organisatie. Bijvoorbeeld op het vlak van verhogen van efficiency, leiderschap of verkoopresultaten. 

Training op maat

Wij bieden onze trainingen aan in onze professionele trainingsruimte alsook in-company. Dit maakt het voor u mogelijk om op individuele basis met andere vakgenoten of juist als team met collega's van uw afdeling of organisatie een training te volgen. Naat onze eigen trainers hebben we ook een intensieve samenwerking met Kenneth Smit Trainingen.

Trainingskalender

Wilt u meer informatie:

Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
E-mailadres *
Training *