Personeel gezocht?

Bent u als werkgever op zoek naar ondersteuning voor uw bedrijf op het gebied van de inzet van personeel? Dan bent u bij uitzendbureau Match 4U aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst als de flexibele schil rondom de personeelscapaciteit van uw bedrijf. Match 4U kan u op meerdere HR-gebieden ondersteunen in uw zoektocht naar werknemers. Wij ontzorgen u graag.

Personeel zoeken

De zoektocht naar nieuw personeel kan een hele opgave zijn. Bent u voor een korte periode op zoek naar personeel, dan kan een sollicitatieprocedure een behoorlijk grote tijdsinvestering met zich meebrengen. Werken met uitzendkrachten via ons uitzendbureau kan dan een goede oplossing zijn. Lees meer over uitzenden. 

Werknemers gezocht voor vast dienstverband 

Bent u voor langere tijd op zoek naar een werknemer? Ook dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Match 4U is namelijk ook een werving- en selectiebureau, dus voor een werving en selectieprocedure kunt u ook gewoon bij ons terecht. Wij geven u 100% garantie op een match met de juiste kandidaat. Lees meer over Werving & Selectie.

Payroll

Wist u dat u naast ondersteuning in uw zoektocht naar personeel ook bij ons terecht kunt voor payrolling? Deze service bieden wij aansluitend op of juist los van onze dienstverlening aan. Wij nemen u de volledige administratie uit handen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over betalingen en of alles goed geregeld is. En dat tegen een aantrekkelijk tarief. Lees meer over payrolling. 

Dienstverlening in uiteenlopende sectoren

Match 4U opereert al jarenlang in uiteenlopende sectoren. Van industrie tot zorg, van logistiek tot technisch en van financieel/administratief tot commercieel. Hierdoor hebben we brede ervaring en kunnen we u goed van dienst zijn bij uw personele vraagstukken. De sectoren waarop wij ons met name richten zijn:

  • Financieel & Administratief
  • Commercieel
  • Technisch
  • Zorg
  • Industrie
  • Logistiek

Meer informatie? 

Bent u benieuwd wat Match 4U voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0573 - 250185 of info@match4u.nl.