Werken via uitzendbureau Match 4U

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de regio Achterhoek/Twente of Stedendriehoek? Neem dan contact met ons op en ga via ons aan het werk bij leuke, interessante bedrijven in deze regio. 

Wat zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau?

Als uitzendkracht ben je in dienst van Match 4U en werk je voor één van onze opdrachtgevers. Werken via uitzendbureau Match 4U biedt je - naast een uitgebreid netwerk van aantrekkelijke, gerenommeerde en veelzijdige opdrachtgevers - veel voordelen:

  • Grote flexibiliteit;
  • Persoonlijke ondersteuning bij je carrièreplanning;
  • Razendsnel een schat aan ervaring opdoen;
  • Mooie opstap naar (eventueel) een vaste baan.

Wanneer je via Match 4U werkt, val je onder de CAO voor Uitzendkrachten. Lees meer over deze CAO.

Vast dienstverband via Werving & Selectie

Ook als je op zoek bent naar een vast dienstverband, ben je bij Match 4U aan het juiste adres. Via onze tak Werving & Selectie ben je namelijk razendsnel op de hoogte van openstaande vacatures bij interessante opdrachtgevers. Bij een match kom je dan direct in dienst bij de betreffende organisatie.

Ga je op zoek naar werk via Match 4U, dan maak je meer kans om voor een gesprek te worden uitgenodigd dan wanneer je rechtstreeks solliciteert. We gaan met jou in gesprek over jouw wensen en welke stap(pen) je in jouw carrière graag wilt zetten. Zo vergroten we de kansen op een goede match tussen jou als werknemer en werkgevers.

De voordelen van Werving & Selectie via Match 4U:

  • Beter en sneller zicht op interessante vacatures;
  • Direct een vast dienstverband;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Goede binnenkomer bij gerenommeerde bedrijven.

Bekijk ons vacatureaanbod

In onze vacaturebank zie je alle actuele vacatures. Misschien staat jouw volgende baan er al tussen! Bekijk al onze vacatures of loop gewoon eens bij ons binnen als je op zoek bent naar een leuke (tijdelijke) baan. We gaan graag met jou aan de slag!

Zie je niet direct een passende vacature? Schrijf je dan in bij ons als werkzoekende, bel ons via 0573 - 250185 of stuur ons een e-mail via info@match4u.nl.