Vacatures Twente

Ben je op zoek naar een baan in Twente? Bij Match 4U hebben we een mooi aanbod van vacatures in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek. Dus voor vacatures in de omgeving van Twente ben je bij Match 4U aan het juiste adres!

Vacatures in verschillende vakgebieden

Match 4U bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Van industrie tot zorg, van logistiek tot technisch en van financieel/administratief tot commercieel. Het aanbod van vacatures bij Match 4U is vooral gericht op de volgende vakgebieden:

Wie is Match 4U?

Match 4U is meer dan alleen een uitzendbureau. Wij zijn hét uitzendbureau in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek (zeven gemeentes rond Apeldoorn, Deventer en Zutphen) op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel. Persoonlijk contact vormt de basis van onze dienstverlening en daarin zit onze toegevoegde waarde voor werknemers en werkgevers. Bij Match 4U komen vraag en aanbod van mens en werk samen op even persoonlijke als professionele wijze samen. Wij vinden de Match 4U, voor zowel werknemers als werkgevers.

Uitzendbureau in de omgeving van Twente?

Match 4U heeft inmiddels flink wat ervaring opgedaan als uitzendbureau in uiteenlopende vakgebieden. Wij beschikken over een mooie klantenkring met interessante bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod van interessante en uitdagende vacatures bij Match 4U, in diverse vakgebieden en op verschillende niveaus. En steeds vaker ook internationaal. Ben je dus op zoek naar een uitzendbureau in de omgeving van Twente? Bij Match 4U ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een passende baan bij een mooi bedrijf in deze regio. Met ons netwerk en onze kennis en ervaring vinden wij de Match 4U!

Meer informatie?

Heb je vragen over een vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden om via Match 4U aan het werk te gaan? Neem gerust eens contact met ons op voor een afspraak via 0573 - 250185 of info@match4u.nl.