Uren declareren

Je kunt bij Match 4U op verschillende manieren je uren declareren. Bij de start van je werkzaamheden krijg je van ons te horen hoe je dit moet doen. Vaak is dit afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers. Op deze pagina lees je de verschillende mogelijkheden om uren te declareren.

Digitaal via E-uur

Voor het verwerken van de uren maken wij gebruik van het digitale programma E-uur. Je ontvangt hiervoor een e-mail met daarin een inlogcode. Vanaf de datum dat je begint met werken kun je de gewerkte uren in E-uur invullen en aan ons doorgeven. Dat gaat als volgt:

  • Ga naar www.match4u.nl en klik rechts bovenin op Mijn Match4U
  • Klik vervolgens op inloggen en vul je e-mailadres en wachtwoord in. Als je nog geen wachtwoord hebt, vul je je e-mailadres in en klik je op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Dit wachtwoord kun je dan gebruiken en eventueel later weer aanpassen.
  • Als je bent ingelogd, selecteer je aan de linkerkant het weeknummer en klik je op ‘uren invullen’. LET OP: het is belangrijk dat je het goede weeknummer invult! Let ook op als je voor meerdere opdrachtgevers werkt dat je hier de juiste opdrachtgever selecteert.
  • Als de uren goed zijn ingevuld, klik je op ‘opslaan’ en vervolgens op ‘aanbieden’ om het urenbriefje te versturen.

Reiskosten hoef je niet in te vullen, dat gaat automatisch. Wanneer je verlofuren wilt opnemen, dan kun je deze ook digitaal invullen. Je kunt dan op het + teken klikken, waardoor er een extra regel komt waarin je vakantiedagen kunt selecteren en op de gewenste dag(en) het aantal uren kunt invullen.

Werkbriefjes

Uren declareren gebeurt ook via de zogeheten werkbriefjes. Match 4U verwerkt de uren die je voor ons hebt gewerkt aan de hand van het door jou ingevulde werkbriefje. Het is dus zaak dit briefje zo volledig mogelijk in te vullen. Zo zorg je ervoor dat je de uren die je hebt gewerkt voor Match 4U goed declareert en dat we je altijd correct kunnen uitbetalen. Op onze vestiging liggen werkbriefjes met zogenaamde doordrukvellen voor je klaar. Handig, want door deze doordrukvellen heb je ook direct een exemplaar voor je (tijdelijke) werkgever en voor jezelf.

Digitaal declareren

Je mag de gewerkte uren ook naar ons mailen of via WhatsApp versturen. We ontvangen dan graag een duidelijk leesbare scan of foto. Bij digitaal declareren kun je bij Match 4U gebruik maken van het digitale werkbriefje. Indien jouw opdrachtgever een eigen urendeclaratiesysteem gebruikt, laten we je dit uiteraard weten voordat je daar aan de slag gaat.

Meer info over salarisbetaling

Match 4U verloont de gewerkte uren standaard op dinsdag. Dit betekent dat alle uren die we op maandag voor 17:00 uur ontvangen, gegarandeerd worden meegenomen. In principe staat je salaris nog diezelfde dag op je bankrekening. Dit is echter wel afhankelijk van de verwerkingstijd die jouw bank hanteert en heeft Match 4U dus niet zelf in de hand. Loonstroken en jaaropgaves ontvang je per mail, maar kun je ook altijd terugvinden in Mijn Match 4U . Het is belangrijk dat we een correct e-mailadres van je hebben. Heb je geen e-mailadres? Dan sturen we de loonstroken minimaal 1 keer per 4 weken naar je toe per reguliere post.