Timmerman

Match 4u
Haaksbergen
Flexibel
Cornform Cao
Technisch
Interessante baan?
Solliciteer nu

Van ijzer word je niet wijzer, met hout verdien je goud! Jij zorgt voor een stabiele basis voor iedere woning en maakt van een huis een thuis.

Timmerman

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Met de koelbox naast je stap je in de bus, nog even de leerling ophalen en dan naar de klant. Jullie zijn al een tijdje bezig met een mooie klus bij een oude boerderij. De nieuwe bewoners willen de boerderij in ere herstellen, maar wel met alle moderne gemakken. Op deze manier kan jij je collega laten zien welke technieken je allemaal gebruikt en laat hem het werk ervaren. Donderdag eind van de dag staan jullie, samen met tevreden klanten, jullie prachtige eindresultaat te bewonderen.

Vrijdag starten jullie met het hele team op een nieuwbouw locatie, zodat het project weer volgens planning verloopt. Aan het einde van de dag leg je de laatste hand aan de nok. Goede timing want jij start jouw weekend met pannenbier!

Wat vragen wij van jou?

Laten we eerlijk zijn, alle hout is geen timmerhout. Als timmerman hoef ik jou niet uit te leggen wat je allemaal moet kunnen. Het is fijn als je een diploma hebt, maar heb je ervaring en kunnen wij een referentie inwinnen bij een relevante werkgever? Dan nodig ik je ook graag uit voor een goede kop koffie!

Als timmerman moet ik je dit eigenlijk niet meer hoeven vertellen, maar voor alle zekerheid doe ik het voor de laatste keer! Meten is weten en gissen is missen!

Wat bieden wij jou?

Tijdens een gesprek bespreken wij jouw wensen en de mogelijkheden. Op deze manier kunnen we je voorstellen bij de opdrachtgever die het beste bij je past.
Je hebt een functie waarbij je direct resultaat ziet, tevreden klanten hebt en gezellige collega’s.
Het salaris is in overleg, dit is voor jou het moment om jezelf goed te verkopen. Gelukkig hoef je je bouwpensioen er niet bij te onderhandelen. Dit regelen wij voor je!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp