Technisch

Technische vacatures en banen

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Bijvoorbeeld als assemblagemedewerker of houtbewerker? Of als monteur, lasser of operator? Dan ben je bij Match 4U aan het juiste adres. Match 4U heeft namelijk veel technische vacatures bij mooie bedrijven. Wil jij dus werken in de techniek? Maak dan eens afspraak voor een gesprek met een van onze intercedenten en bekijk het aanbod met techniek vacatures op onze website. We gaan graag samen met jou op zoek naar een technische baan.

Werken in de techniek

Met onze kennis en ervaring als uitzendbureau voor technisch personeel helpt Match 4U je graag bij het vinden van een baan in de technische sector. Onze intercedenten hebben ruime kennis en ervaring in de techniek sector. Ook beschikken we over een uitgebreid netwerk met technische bedrijven, productiebedrijven en bouwbedrijven in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek. Er is steeds meer vraag naar vakmensen in de techniek, dus de kans is groot dat je via Match 4U een mooie technische baan vindt. We hebben voldoende interessante technische vacatures en
bedrijven voor je in de aanbieding.

Wij vinden de Match 4U!

Bij Match 4U ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Wij zijn actief in een groot aantal sectoren en hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven, die steeds vaker ook internationaal actief zijn. Dus ben je op zoek naar een leuke baan in de techniek of wil je aan de slag in de sector Financieel & Administratief, Commercieel, Zorg, Industrie of Logistiek? Wij vinden de Match 4U!

Meer weten over techniek vacatures?

Heb je vragen over een specifieke technische vacature? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om te werken in de techniek? Neem gerust eens contact met ons op via 0573 - 250185 of stuur een e-mail naar info@match4u.nl. Bij Match 4U helpen we je graag om een technische baan te vinden.