Steven Bisphan

Match 4U is een goed en gezond uitzendbureau. Dit heb ik vorig seizoen mogen ervaren en dit ervaar ik nog steeds. Ik werk prettig met ze samen. Match 4U is goed voor haar werknemers.

Match 4u uitzendbureau

Vorig jaar ben ik begonnen bij Aebi Schmidt (Nido) als assemblagemedewerker. Bij binnenkomst werd ik erg goed opgevangen. Ook werd ik goed begeleid tijdens het inwerken. Ik merkte al snel dat ik te maken had met een gezond bedrijf, welke goed is voor haar medewerkers. Ook denken ze mee in eventuele onvoorziene situaties. Dit ervaar ik nog steeds als erg prettig. Het is fijn dat werkgever en werknemer op deze manier met elkaar om kunnen gaan. Binnen Nido hebben ze geduld en wordt de ruimte geboden om de werkzaamheden te leren en om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is er ruimte voor een stukje gezelligheid gedurende de werkdag. Er wordt samengewerkt met diverse nationaliteiten, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt en iedereen in zijn eigen waarde wordt gelaten. Er is respect vanuit het bedrijf, de leidinggevenden én de werknemers onderling. Nadat ik mij afgelopen seizoen volledig heb ingezet (ook volgens de leidinggevenden) ben ik hier op dit moment voor het tweede seizoen op rij. Ik werk hier met veel plezier en ik ervaar nog steeds hetzelfde als vorig seizoen.

Match 4U is een goed en gezond uitzendbureau. Dit heb ik vorig seizoen mogen ervaren en dit ervaar ik nog steeds. Ik werk prettig met ze samen. Match 4U is goed voor haar werknemers. Ik ervaar mijn contact met Match 4U als prettig, ondersteunend, ruimdenkend, meedenkend en begaan met haar werknemers. Wat ik bijzonder en uniek vind aan Match 4U is dat ze zo begaan is met haar werknemers. Ze bezoeken je op de werkplek waar je werkzaam bent om te kijken hoe het met je gaat en of het werk goed bevalt. Ze vragen naar jouw behoeftes in het werk en of er andere zaken zijn die je op dat moment bespreekbaar wil maken. Ik denk een uitzendbureau met een soort extra stukje zorg er naast naar haar werknemers toe. Nogmaals, ik denk een bijzonder en uniek uitzendbureau dat helemaal gaat voor haar werknemers!

Steven Bisphan, werkzaam bij Aebi Schmidt (Nido) te Holten