Schoonmaak Medewerker

Match 4u
Raalte
10-20
Conform CAO
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Razendsnel verplaats jij je naar diverse pandjes en laat ze stralend en schoon achter. 

Schoonmaak Medewerker

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij komt te werken bij verschillende kantoorpanden in Raalte en maakt schoon waar nodig. De werkzaamheden kunnen dan ook per pand verschillen van wc's schoonmaken, prullenbakken vervangen, stofzuigen tot bureau's afnemen. Het kan natuurlijk zijn dat je daardoor bij het ene kantoor langer bezig bent dan bij de ander. De werkzaamheden worden jou uitgelegd en staan ook beschreven in een programma waarin staat wat je moet doen en hoeveel tijd hiervoor nodig. Wat wil je nog meer? Geen enkel bedrijf kan zonder jou, want niks is fijner dan werken in een fris en opgeruimde werkplek. En laat jij nou diegene zijn die hiervoor zorgt!

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een aanpakker en ziet het werk liggen. Jij wil snel aan de slag en graag in de avonduren wat bijverdienen. Het gaat om 10 tot 20 uur werken in de week en jij bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Voor jou is het fijn om in de buurt van Raalte te werken en je vindt het niet erg om op verschillende locaties bij elkaar in de buurt te werken. 

Wat bieden wij jou?

Werktijden zijn in overleg bespreekbaar en wil jij de uren uit breiden is dit ook mogelijk. Het uurloon vanaf 22 jaar is €10,94. Graag nodig ik jou uit voor een persoonlijk gesprek, dit kan in Lochem of in Holten.

Heb jij vragen over de vacature neem contact op met Bertine Klijnsma op 0573 25 01 85 of mail bertine@match4u.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp