Rob Former

Ik vind het een goed en stabiel uitzendbureau, waar persoonlijkheid voor op staat, waar op vragen en wensen direct gereageerd wordt, waarbij het loon altijd op de afgesproken datum overgemaakt wordt. 
Ik hoop dat zolang ik nog geen vaste aanstelling heb bij een werkgever, onze samenwerking zal worden voortgezet.

Nadat ik om economische  reden ontslagen werd bij mijn laatste werkgever, ben ik in contact  gekomen met het uitzendbureau Match4U. Aangezien ik al een werkverleden heb van 43 jaar, en dus niet meer een van de jongste ben met een leeftijd van 61 jaar, ben ik aangewezen op werk via een uitzendbureau. Al bij het eerste  gesprek, had ik al een goed gevoel dat dit uitzendbureau wel eens iets voor mij zou kunnen betekenen. 


Ik sta nu bijna een jaar  ingeschreven bij Match4u en ben continu aan het werk geweest. Eerst een kleine 7 maanden bij Aebi Schmidt  in Holten waar ik als heftruckchauffeur aan het werk ben geweest. Een leuk en goed bedrijf om te werken, alleen is het helaas werk dat seizoensgebonden is.


Op dit moment werk ik als heftruckchauffeur bij Aurubis in Zutphen in een 2 ploegen dienst, waar ik in eerste instantie erg tegen opzag, na 43 jaar alleen maar in de dagdienst gewerkt te hebben, toch valt het me enigszins wel mee. Ik vind het een goed en leuk bedrijf om voor te mogen werken, heb daar een stel nieuwe collega's mogen leren kennen, die mij wegwijs maken in de ins en ouds van het bedrijf. Mijn werkdag bestaat merendeels uit het laden en lossen van de grondstoffen die nodig zijn voor het productieproces, een klein beetje administratie en het analyseren van de geloste goederen, al met al een leuke job.