Productiemedewerker

Match 4u
Lochem
Flexibel
Conform cao
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Een waardevol product, een speciale verpakking, een perfecte levering, a job well done. Als een James Bond maar dan met een spijkerpistool, ga jij geen challenge uit de weg.

Productiemedewerker

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Gewapend met een spijkerpistool loop je de productiehal in. De werkbonnen liggen al op je te wachten en vandaag ga je letterlijk en figuurlijk knallen. Volgens standaard maten maak jij, samen met je collega’s maatwerk verpakkingen voor speciaal producten.

Je werkt niet in de meest stille omgeving, het voordeel is dat niemand hoeft mee te genieten van je zangkunsten.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring met een spijkerpistool is wel prettig. Heb je dit niet, maar ben je niet bang aangelegd, dan durven wij het ook wel met je aan!

Als het even tegen zit, laat jij je niet kisten.

James Bond neemt graag wat risico’s, toch hebben wij en de opdrachtgever liever niet dat jij dat doet. We willen niet dat je eindigt met een gat in je hand.

Wat bieden wij jou?

Op verjaardagen kan jij al je stoere James Bond moves laten zien. Dit moet dan wel in de avonden want overdag ben je natuurlijk aan het werk.

Je werkt bij een familiebedrijf, waar goede ideeën in de praktijk worden toegepast en je binnen het bedrijf de kans krijgt om op verschillende afdelingen te werken.

Dit klinkt natuurlijk al helemaal geweldig, maar wat het nog mooier maakt is dat je hier ook nog voor betaald krijgt, namelijk €11,75 bruto per uur.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp