Proces Engineer m/v

Match 4u
Zutphen
Fulltime
€3000,-/ € 3800,-
Technisch
Interessante baan?
Solliciteer nu

Een productieproces dat stagneert, producten waar veel fouten in zitten of een inefficiënt productie proces, dit is voor jou een doorn in het oog. Gelukkig leg jij de vinger graag op de zere plek en bedenk je slimme oplossingen.

Proces Engineer m/v

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Na een goede kop koffie en praatje met je collega’s, start jij jouw computer op terwijl je de planning van die dag bekijkt. Om 11:00 een vergadering op de afdeling verspaning om verbeteringen in het proces te evalueren. In je mail zie je dat Erik al een opzet heeft gestuurd. Het proces verloopt beter en doordat er minder foutmeldingen zijn, staat het proces minder vaak stil. Na de feedback die je hebt gekregen ga je meteen aan de slag om te kijken waar er nog verbeterd kan worden. 

In de middag word je bijgepraat over de nieuwe projecten die er aan zitten te komen. Jij bent direct enthousiast en jouw hoofd tolt al van de nieuwe ideeën die aan dit project kunnen bijdragen. Na een productieve dag is het tijd om naar huis te gaan.


Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting werktuigbouwkunde of vergelijkbare technische opleiding. Ben jij in het bezit van een technisch mbo diploma, maar functioneer jij op hbo niveau, dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.
  • Je bent allergisch voor verspilling en wordt gedreven door het veranderen van processen.
  • Technische programma’s, zoals Solidworks hebben geen geheimen voor jou.
  • Wensen van collega’s omzetten in concrete veranderingen doe jij het liefst.


Wat bieden wij jou?

Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij je snel thuis voelt in de organisatie. Door de open en informele werksfeer die er heerst, zal dit geen enkel probleem zijn. Verder biedt onze opdrachtgever ook;

  • Een uitstekend salaris tussen de € 3000 en € 3800 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Flexibele werktijden.
  • Goede pensioenregeling met een lage pensioeninhouding.

Bij interesse, aarzel niet en reageer direct!


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp