Poedercoater

Match 4u
Holten
Fulltime
Conform cao Metaal & Techniek
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij een vaste hand en ga jij als poedercoater graag de uitdaging aan? Kan jij zelfstandig werken en ga je voor de hoogst haalbare kwaliteit? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever Aebi Schmidt Nederland!

Poedercoater

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 1.300 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. 

Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als poedercoater zorg jij ervoor dat de onderdelen zodanig gecoat worden dat ze tegen weer en wind kunnen. Je hoofdtaak is het handmatig coaten van grote onderdelen. Je brengt een dikke primerlaag van 100 mU gelijkmatig aan. Je controleert de eerste grondlaag na het bakproces en je voorziet de onderdelen van een tweede poedercoatlaag. Dat is de toplaag. Je monteert en demonteert spuitapparatuur voor het uitvoeren van kleurwisselingen. Je krijgt de mogelijkheid om ook het straalproces te leren zowel handmatig als met een robot. Het gaat om fysiek zwaar werk. Omdat je in een klein team met collega’s werkt, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je controleert zelf de laagdiktes en je werkt zeer nauwkeurig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt relevante werkervaring als poedercoater/straler/natlakker of je wilt het dolgraag leren.
  • Je hebt een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.
  • Je bent bereid om in 2 ploegendienst te werken.
  • Een geldig heftruckcertificaat is een pre.
  • Gemotiveerd om deze werkzaamheden voor langere tijd uit te voeren.
  • Je woont in de omgeving van Holten.

Wat bieden wij jou?

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
  • Werken in een professionele organisatie met een informele werksfeer. 
  • Salarisschalen boven cao. 
  • Werk voor lange tijd met de kans om een echt vak te leren. 

Informatie en sollicitatie

Match 4U verzorgt de werving en selectie voor Aebi Schmidt Nederland. Wij vragen je om alleen via ons te reageren omdat onze opdrachtgever graag wil dat wij hierin ontzorgen. Ben jij ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent voor Aebi Schmidt Nederland? Stuur je CV met onderbouwing naar info@match4u.nl of bel ons op 0573-250185!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp