Payroll via Match 4U

Bij Match 4U kunt u naast ondersteuning in uw zoektocht naar personeel ook terecht voor payrolling. Payroll is een dienst die wij aanbieden aansluitend op of juist los van onze dienstverlening. Wij nemen dan de volledige administratie voor u uit handen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over betalingen en of alles goed geregeld is. Met Match 4U als payroller bent u verzekerd van complete service tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat is payrolling?

Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid voor zijn werkgeverschap uit handen en komt het personeel in dienst van een payroll-onderneming. Via een payroll-constructie besteedt de inlenende partij (de opdrachtgever) de juridische en administratieve aangelegenheden (o.a. de salarisadministratie en salarisbetalingen, afdracht van sociale premies, contractbeheer en bijvoorbeeld pensioenen) uit aan een payroll-onderneming. Personeel dat volgens een payroll-constructie betaald wordt, valt onder een andere collectieve arbeidsovereenkomst (cao) dan de geldende cao in de betreffende bedrijfstak. Veelal wordt er voor payroll-krachten een Uitzend-CAO gehanteerd.

Full service tegen een aantrekkelijk tarief

Payrolling via Match 4U betekent dat wij uw (tijdelijke) medewerkers op papier in dienst nemen, inclusief alle arbeidsrechtelijke risico's en sociale plichten. Onze payroll service is inclusief:

  • Loonbetalingen;
  • Vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen en kort verzuim;
  • Ziekte-, werkloosheid- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Arbeidsrechtelijke zaken.

Voordelen van payrolling voor uw bedrijf

Met het uitbesteden van payrolling aan Match 4U bespaart u veel tijd aan administratie. En vanwege de mogelijkheid van flexibele contractvormen vergroot u de flexibiliteit en continuïteit van uw bedrijf op het gebied van personeelsinzet. Ook biedt werken op basis van payroll voordelen wat betreft risicodekking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uit te sluiten. Uiteraard kunt u er verzekerd van zijn dat Match 4U adequaat en discreet te werk gaat tegen een meer dan aantrekkelijk tarief, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.

Meer info over Match 4U als payroll bureau?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Match 4U als payroll bureau in te schakelen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek via 0573 - 250185 of info@match4u.nl.