Operator Straalrobot

Match 4u
Holten
Fulltime
Conform cao Metaal & Techniek
Technisch
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij een vaste hand en ga jij als operator straalrobot graag de uitdaging aan? Kan jij zelfstandig werken en ga je voor de hoogst haalbare kwaliteit? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever Aebi Schmidt Nederland!

Operator Straalrobot

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 1.300 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek.

Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten met circa 220 medewerkers en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een operator straalrobot. Als operator  zorg jij ervoor dat de onderdelen zodanig gestraald worden dat je collega ze direct kan coaten. Je hoofdtaak is het instellen van de straalrobot. Je werkt zowel met een robot als handmatig. Ook krijg je de kans om opgeleid te worden als poedercoater. Naast deze werkzaamheden zorg je voor het interne transport van materialen met behulp van een heftruck. Het gaat om fysiek zwaar werk. Omdat je in een klein team collega’s werkt heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je controleert zelf de producten en je werkt zeer nauwkeurig. Ook doe je zelf klein onderhoud aan de straalbenodigdheden.

Wat vragen wij van jou?

  • Relevante werkervaring als operator straalrobot.
  • Zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.
  • Bereid om in 2 ploegendienst te werken.
  • In  bezit van een geldig heftruckcertificaat, of ervaring met het besturen van een heftruck.
  • Gemotiveerd om deze werkzaamheden voor de lange termijn uit te voeren met kans op een vast contract.
  • Je woont in de omgeving van Holten.

Wat bieden wij jou?

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
  • Werken in een professionele organisatie met een informele werksfeer.
  • Salarisschalen boven cao.
  • Een baan met toekomstperspectief.

Informatie en sollicitatie

Match 4U verzorgt de werving en selectie voor Aebi Schmidt Nederland. Wij vragen je om alleen via ons te reageren omdat onze opdrachtgever graag wil dat wij hierin ontzorgen.

Ben jij ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent voor Aebi Schmidt Nederland? Stuur je CV met onderbouwing naar info@match4u.nl of bel ons op 0573-250185!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp