Nieuws

Flexfactory nieuwe hoofdsponsor De Graafschap

Geplaatst op 3 augustus 2017
Flexfactory uit Doetinchem is het komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van De Graafschap. Het bedrijf dat – via haar drie merken Match 4U, Fides Uitzendgroep en Seesing Personeel – een breed pakket HR diensten biedt, is al meerdere jaren actief betrokken bij de club, onder meer via eigenaar Clemens van Lent. Lees meer »

Flex Factory B.V. neemt Match 4U over

Geplaatst op 12 juni 2017
Het allround MKB-bureau Match 4U uit Lochem is overgenomen door Flex Factory, eigenaar van Fides en Seesing Personeel B.V. Door de overname ontstaat in de Achterhoek en in een deel van Overijssel en Twente één sterke organisatie die alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten aanbiedt. Lees meer »

Persbericht: tweede in uitzendondernemer van het jaar verkiezing

Geplaatst op 26 oktober 2016
Maandag 24 oktober was de verkiezing van de uitzendondernemer van het jaar 2016 . Match 4U, uitzendbureau uit Lochem zat ook bij de 30 genomineerde uitzendondernemers en behaalde een tweede plaats. Lees meer »

Persbericht: Inspiratie event âdag van de droombaanâ 2 juni a.s.

Geplaatst op 24 mei 2016
Donderdag 2 juni is de Dag van de Droombaan. Een uniek evenement dat uitzendbureau Match 4U organiseert om mensen te inspireren hun idealen weer na te streven. Het evenement zal plaatsvinden in de Lochemse Schouwburg en iedereen is welkom. Lees meer »

CBS: sterke banengroei vooral dankzij flexkrachten

Geplaatst op 18 februari 2016
In de uitzendbranche is de werkgelegenheid in 2015 sterk toegenomen, zo bericht CBS. Er kwamen 11 duizend vacatures bij. ook nam het aantal werklozen met 5 duizend af tot 600 duizend. Het aantal banen is voor het eerst opgelopen tot meer dan 10 miljoen. Lees meer »

Nieuwe ZZP wet

Geplaatst op 11 februari 2016
Nu ook de Eerste Kamer definitief heeft ingestemd
met afschaffing, is de VAR per 1 mei 2016 verleden tijd. Wat verandert er en welke
gevolgen heeft dat voor u? Lees meer »

Persbericht: Whatsappen met je uitzendbureau

Geplaatst op 7 januari 2016
Match 4U zet WhatsApp in voor persoonlijk en direct contact met opdrachtgevers en uitzendkrachten Lees meer »

CBS: Banengroei leunt vooral op uitzendkrachten

Geplaatst op 20 augustus 2015
Het herstel op de arbeidsmarkt zet in het tweede kwartaal van 2015 door. Het aantal banen nam toe met 19 duizend tot 9,9 miljoen en het aantal vacatures steeg met 6 duizend tot 131 duizend eind juni. Lees meer »

Uitzendbureau Match 4U gaat met bus vol vacatures de regio in

Geplaatst op 15 mei 2015
Vanaf maandag 18 mei trekt Match 4U twee weken lang met een Volkswagen busje vol vacatures de regio in. Dan worden gemeentes zoals Deventer, Zutphen, Doetinchem, Hengelo maar ook de minder grote gemeentes als Holten en Borculo aangedaan. Per dag is de “vacaturebus” van Match 4U op twee verschillende locaties te vinden en in totaal staat de bus op 18 locaties. Lees meer »

Beste MKB uitzendbureau van 2014

Geplaatst op 4 juli 2014
Persbericht: Het Lochemse uitzendbureau Match 4U wint voor de tweede keer de titel van beste MKB Uitzendbureau van Nederland! Lees meer »