Monteur zonwering

Match 4u
Laren
40
cao klein metaal
Technisch
Interessante baan?
Solliciteer nu

Normaal gesproken ben jij het zonnetje in huis maar in deze oogverblindende functie zorg jij voor een fijne verkoeling.

Monteur zonwering

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van diverse zonweringsproducten bij klanten aan huis. Wat een vrijheid! Lekker de hele dag onderweg van klant naar klant. In de vroege ochtend arriveer jij op de zaak. Door de werkbonnen weet jij heel goed waar je naar toe moet en zorg je ervoor dat jouw bus goed geladen is. Je voert een laatste check uit: zijn alle onderdelen mee? Ja, let's go! Gister heb je zonweringen geplaatst, vandaag voer je een onderhoudscontrole uit. Wat is het werk toch afwisselend! Tegenwoordig willen klanten alles op afstand kunnen bedienen, daarom zijn de zonweringen tegenwoordig allemaal elektrisch en met jouw elektrotechnische kennis heb jij een toegevoegde waarde!

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt geen hoogtevrees, hoe hoger hoe beter. Je bent fulltime beschikbaar en zo gedreven dat jij een stapje extra zet om de klanten optimaal te bedienen. Door jouw technische inzicht weet jij als geen ander hoe jij storingen of klachten moet oplossen. Kwaliteit is waar jij voor gaat! Jouw werkdag stopt pas als het af is en niet wanneer het tijd is.

Wat bieden wij jou?

Een functie waar je veel vrijheid en afwisseling hebt. Jij krijgt een bus van de zaak waarmee je naar klanten kan gaan. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van cao Kleinmetaal, aan de hand van jouw ervaring wordt er gekeken in welke schaal jij het beste past.

Kan je niet wachten om ervoor te zorgen dat mensen het koel hebben binnen? Solliciteer of neem contact op met Louise Handstede.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp