Machine Operator

Match 4u
Warnsveld
40
cao technische groothandel
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Gezocht: iemand die mij kan bedienen en kan helpen als ik vast loop!

Machine Operator

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Tevreden kijken de eindproducten jou aan. Als jij die machine niet goed had ingesteld, dan bestonden deze eindproducten er niet. Niet leiding geven aan mensen maar leiding nemen over machines is jouw ding.  Met jouw kritische blik bekijk jij of de machines wel goed hun werk doen. Mocht het zo zijn, dat de machines niet goed hun werk doen, dan weet jij de oplossing! Met andere woorden, jij kent de machines als geen ander! Bovendien kan jij niet wachten om kennis te gaan maken met deze machines. Nu lijkt het alsof je alleen aan het werk gaat maar dit doe je gezellig samen met jouw collega's.

Wat vragen wij van jou?

Gelukkig heb jij wel twee rechterhanden. Geen één dag is hetzelfde, jij omarmt deze dynamische functie. Er is elke dag wat te doen, neuspeuteren is echt geen optie. Je gaat werken in 3-ploegen, kom maar op met die toeslag! 

Wat bieden wij jou?

Waarschijnlijk heb je al wat ervaring met machines maar om zelfs de diepste geheimen te weten, krijg je een korte interne cursus. Een fulltime functie, daar spaar je nog eens lekker veel vakantiedagen mee op. Jij gaat werken in een bedrijf met een open en gezellige cultuur, doe maar normaal dan ben je al gek genoeg. Misschien wel het belangrijkste: kans op een dienstverband voor langere termijn. En jouw salaris? Ze hanteren de cao Technische Groothandel en als jij zo hard als staal bent, weet er een goed salaris te onderhandelen.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp