Logistiek

Logistiek vacatures en banen

Logistiek is een sector die altijd in beweging is. Wil jij graag werken in de dynamische wereld van de logistiek? Bij Match 4U hebben we een groot en gevarieerd aanbod van interessante logistieke vacatures. Wat te denken van een baan als orderpicker of magazijnmedewerker? Of een functie als productiemedewerker of werkvoorbereider? Bekijk alle logistiek vacatures op onze website om te kijken of er een passende functie in de logistiek voor jou bij is. Ook ben je van harte welkom voor een gesprek met een van onze intercedenten; we helpen je graag bij het vinden van een baan in de logistiek.

Werken in de logistiek

Match 4U is een ervaren uitzendbureau, ook op het gebied van de logistiek. Wij beschikken over een mooie klantenkring met interessante bedrijven in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek die in de logistieke sector actief zijn. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe logistieke talenten. Dat is terug te zien in het veelzijdige aanbod van uitdagende logistiek vacatures bij Match 4U, steeds vaker ook op hbo-niveau. Ben jij of ken jij iemand die wil werken in de logistiek? De intercedenten van Match 4U helpen je graag om een passende baan in de logistiek te vinden bij een van onze mooie opdrachtgevers.

Wij vinden de Match 4U!

Bij Match 4U ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Niet alleen in de logistiek, maar ook in andere sectoren. Wij hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven die opereren in uiteenlopende sectoren. Zowel nationaal als internationaal en op verschillende niveaus. Dus of je nu op zoek bent naar een passende baan in de logistiek of in een van onze andere vakgebieden (Financieel & Administratief, Commercieel, Technisch, Zorg, Industrie of Logistiek); wij vinden de Match 4U!

Meer weten over logistiek vacatures?

Heb je vragen over een specifieke logistieke vacature? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou om te werken in de logistiek? Neem gerust eens contact met ons op via 0573 - 250185 of stuur een e-mail naar info@match4u.nl. Bij Match 4U helpen we je graag bij je zoektocht naar een baan in de logistiek.