Lasser MIG/MAG

Match 4u
Holten
Fulltime
Conform cao Metaal & Techniek
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij een lasser die houdt van afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheid nemen en van werken in een hectische omgeving? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever Aebi Schmidt Nederland!

Lasser MIG/MAG

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 1.300 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek.

Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten met circa 220 medewerkers en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als lasser werk je aan grote machineonderdelen voor strooi- en veegmachines. Dat doe je aan de hand van werkopdrachten en tekeningen. Je hoofdtaak is het voorbereiden, samenstellen en aflassen van grote producten met een hoge kwaliteit. Je stelt zelfstandig lasapparatuur in en je zorgt voor een effici├źnte werkindeling. Je overlegt met de teamleider bij problemen en je draagt idee├źn aan om dit op te lossen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt ervaring als MIG/MAG Lasser.
  • Een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.
  • Bereid om in een 2-ploegendienst te werken en/of 9 uur per dag.
  • Je woont in de omgeving van Holten.
  • Gemotiveerd om deze werkzaamheden gedurende het seizoen uit te voeren.

Wat bieden wij jou?

  • Een zelfstandige en afwisselende functie.
  • Werken bij een professionele organisatie met een informele werksfeer.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met salaris boven cao.
  • Werk voor de periode tot november/december.

Informatie en sollicitatie

Match 4U verzorgt de werving en selectie voor Aebi Schmidt Nederland. Wij vragen je om alleen via ons te reageren omdat onze opdrachtgever graag wil dat wij hierin ontzorgen.

Ben jij ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent voor Aebi Schmidt Nederland? Stuur je CV met onderbouwing naar info@match4u.nl of bel ons op 0573-250185!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp