Keukenhulp

Match 4u
Lochem
40
cao horeca
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Deze baan smaakt naar meer!

Keukenhulp

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Broodjes? Check! Beleg? Check! Klanten? Jouw dag kan beginnen! Samen met twee koks run jij de keuken. In de keuken heb jij vooral een ondersteunende rol, voor jou geen moeilijke planningen of het verantwoordelijk zijn voor de voorraad. Jij wil graag bezig zijn met de mise-en-place. Jij zorgt ervoor dat de lunch en het diner voorbereid worden en dat de koks hiermee verder kunnen. Wat moeten de koks toch zonder jou? Jij maakt de klanten blij doordat het buffet er elke keer weer volledig en goed aangevuld bij staat. Jouw inzet is dus onmisbaar en jij bent de schakel tussen de keuken en het restaurant.

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen eigenlijk niet heel veel maar vinden het wel belangrijk dat je een spontaan en gezellig persoon bent. Omdat het restaurant geen volkoren boterhammen met pindakaas smeert, is het fijn als je creatief bent. In het weekend vind jij het geen probleem om 1 of 2 dagen te werken. Je hebt er enorme zin in om het samen met de collega's tot een succes te maken!

Wat bieden wij jou?

Als je bij dit restaurant gaat werken kan je zowel uitslapen, als wat leuks gaan doen in de avonden met vrienden. Jouw werktijden zijn namelijk van: 11:00 uur t/m 21:00 uur. Jij tekent voor een dynamische functie met veel afwisselende taken, geen dag is hetzelfde. Salaris wordt bepaald aan de hand van de horeca cao. Zo af en toe, is het toch wel fijn dat bepaalde dingen zwart op wit staan.

Smaakt dit naar meer? Neem dan gerust contact op met Louise Handstede. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp