Industrie

Vacatures en banen in de industrie

Ben jij op zoek naar een baan in de industrie? Bijvoorbeeld als productiemedewerker of montagemedewerker? Of wellicht wil je aan de slag als operator of monteur? Als je wil werken in de industrie, kom dan eens langs bij Match 4U. We hebben diverse vacatures in de industriële sector, bij diverse interessante opdrachtgevers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan afspraak voor een gesprek met een van onze intercedenten en bekijk het aanbod met vacatures in de industrie op onze website. Bij Match 4U helpen we je graag bij het vinden van een baan in de industrie.

Werken in de industrie

Match 4U bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Dat doen we ook voor veel bedrijven die actief zijn in de industriële sector in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek, waaronder diverse technische bedrijven, productiebedrijven en bouwbedrijven. Voor hen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, zoals monteurs, productiemedewerkers of montagemedewerkers. Onze intercedenten kennen uitstekend hun weg in het vakgebied industrie. We kennen onze klanten en de industriële sector heel goed waardoor we de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf kunnen verbinden. Via Match 4U heb je dus een goede kans om te komen werken bij een mooi bedrijf in de industrie dat bij jou past.

Wij vinden de Match 4U!

Bij Match 4U ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Wij zijn actief in een groot aantal sectoren en hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven, die steeds vaker ook internationaal actief zijn. Dus ben je op zoek naar een leuke baan in de industrie of wil je aan de slag in de sector Financieel & Administratief, Commercieel, Zorg, Techniek, of Logistiek? Wij vinden de Match 4U!

Meer weten over een baan in de industrie?

Heb je vragen over een specifieke vacature in de industrie? Of wil eens met ons van gedachten wisselen over welke mogelijkheden er voor jou zijn om aan de slag te gaan in de industriële sector? Neem gerust contact met ons op via 0573 - 250185 of stuur een e-mail naar info@match4u.nl. Bij Match 4U gaan we graag samen met jou op zoek naar een passende baan bij een mooi bedrijf in de industrie.