Financieel Administratief Medewerker

Match 4u
Zelhem
Vast
Conform cao
Financieel & Administratief
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij de kracht om een team aan te sturen en zorg jij voor de juiste samenstelling van de administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Financieel Administratief Medewerker

Wat zijn jouw werkzaamheden?

A'j plat kunt proaten, mo'j 't neet loaten. Voor een echte Achterhoekse organisatie zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker met leidinggevende ervaring. Als financieel administratief medewerker zorg jij samen met je collega's voor de volledige, tijdige en correcte administratie. Je stuurt de afdeling aan, zorgt voor de juiste werkverdeling en hakt de knoop door als dit nodig is. Je bent proactief, je ziet het werk liggen en vindt het leuk om processen de optimaliseren. Je zorgt ervoor dat de rapportages voor de controller op tijd klaar zijn, ontvangt bezoekers en leveranciers aan de balie en ondersteunt de verkoopmedewerker binnen- en buitendienst waar nodig. Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de afdeling maar ook zeker niet te beroerd om mee te werken.  

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde relevante mbo+ of hbo opleiding en recente werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een goed analytisch vermogen.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven en je staat stevig in je schoenen.
  • Je hebt een nuchtere, d'ran mentaliteit. 
  • Je hebt gedegen kennis van MS Office.
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Zelhem.

Wat bieden wij jou?

  • Een pittige maar dynamische functie bij een nuchtere Achterhoekse opdrachtgever.
  • Je krijgt direct een jaarcontract bij de opdrachtgever, bij goed functioneren wordt deze na een jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als financieel administratief medewerker? Vake bu'j te bange en solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp