Binnendienst medewerker

Match 4u
Zutphen
40
1900-2250
Financieel & Administratief
Interessante baan?
Solliciteer nu

Het meer dan goed doen voor onze klanten; dat is je drive!

Binnendienst medewerker

Over onze opdrachtgever

Dekker Verkoopkantoor Nederland (dvn) is een handelsonderneming van composietmaterialen. Zij levert onder andere aan carrosseriebouwers, panelenbouwers, producenten van woon- en werkunits en de koelmeubelindustrie. Al ruim 25 jaar is zij DE spil tussen de producenten en klanten in de Benelux. Door haar exclusieve agentschappen, het leveren uit voorraad, de korte communicatielijnen en zeer hoge klantgerichtheid is dvn al jaren een stabiel groeiend bedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid zijn de kernwaarden. De binnendienstafdeling bestaat uit een klein team waar een informele, betrokken en no-nonsens cultuur heerst.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Na even geknuffeld te hebben met de bedrijfshond sta jij te popelen om aan de slag te gaan. Je begint met het organiseren van je werk op basis van de lopende orders uit het orderboek. Maar daarna kan het alle kanten op, de klanten bepalen de rest van de dag wat er moet gebeuren. Dat komt goed uit, want jij bent én voelt je verantwoordelijk voor het complete orderproces; het aannemen, verwerken, plannen, bevestigen en uitleveren van orders. Door jouw accuratesse en gedrevenheid weet jij de dagelijkse dynamiek in goede banen te leiden. Let op! De functie wordt nog breder en ook veeleisender. Naast deze taken zorg jij er ook voor dat de klanten voorzien zijn van alle informatie die zij nodig hebben. In principe ben jij dus de schakel tussen de producenten en de klanten. Last but not least, je werkt zelfstandig, maar mocht je vragen of hulp nodig hebben, je ervaren collega's willen je graag helpen, 1 team = 1 taak! Omdat het gaat om unieke producten zijn wij op zoek naar een kandidaat die van nature geïnteresseerd is en zelf informatie vergaart over de specificaties van het product. En goed kan communiceren in de Duitse taal.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een mbo+/hbo werk- en denkniveau en je werkt zeer secuur. Je bent liever 10 minuten langer bezig dan dat je iets de deur uit doet met een fout. Zie je werk liggen, dan pak je dit voortvarend op. Verantwoordelijkheid is een woord dat bij jou in het Nederlandse en Duitse woordenboek staat omdat jij weet hoe je je werk prioriteert, organiseert, overziet en afrond.

Wat bieden wij jou?

Bij Dekker Verkoopkantoor Nederland gaan ze voor lange relaties. Ben jij een echter dvn-er, dan willen ze je graag lang bij zich houden met uiteindelijk een vast dienstverband. Dan ben je verzekerd van een veelzijdige job in een collegiale werksfeer, binnen een klein professioneel team, waarbij een grapje op z'n tijd zeker gewaardeerd wordt. Het salaris zit tussen de 1.900 euro en 2.350 euro bruto per maand. Jouw werktijden zijn van 08:30 uur tot 17:00 uur, 5 dagen per week.

Kan je niet wachten om deze dynamische functie aan te pakken? Solliciteer direct of neem contact op met Louise Handstede.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp