Assemblagemedewerker

Match 4u
Holten
Fulltime
Conform cao Metaal & Techniek
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij de assemblagemedewerker die houdt van afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheid nemen en van werken in een hectische omgeving? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever Aebi Schmidt Nederland!

Assemblagemedewerker

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 1.300 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. 

Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als assemblagemedewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de strooi- en veegmachines opgebouwd worden. Dat doe je aan de hand van werkopdrachten en tekeningen. Je monteert onderdelen met behulp van een steeksleutel, schroevendraaier en elektrisch- of pneumatisch gereedschap. Ook ben je verantwoordelijk voor de voormontage en het aftesten van mechanische samenstellingen. Daarnaast kan het inregelen van het elektrisch/hydraulisch systeem plus het aftesten van de functies tot je takenpakket behoren. Dit doe je door gebruik van elektrische testkasten en diverse handgereedschappen. Je overlegt met de teamleider bij problemen en je draagt ideeën aan om dit op te lossen. Ook denk je mee in het optimaliseren en efficiënter inrichten van de werkzaamheden. Het gaat om fysiek zwaar werk. Je werkt in een klein team van collega's, en daarom beschik je over een flinke dosis teamspirit. Je werkt samen aan één machine. Voor een aantal plekken is geen ervaring vereist. Ben jij gemotiveerd? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren!

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt technisch inzicht en ervaring met sleutelen, of je wilt dit graag leren.
 • Een zelfstandige en nauwkeurige werkhouding.
 • Je kan goed onder druk presteren en je bent bereid tot overwerken. In het hoogseizoen werken zij negen uur per dag.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.
 • Je woont in de omgeving van Holten.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige en afwisselende functie.
 • Werken bij een professionele organisatie met een informele werksfeer.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een gezellig team.
 • Salarisindicatie is tussen €13,00 en €15,00, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Overuren worden tegen 150% uitbetaald.
 • Werk gedurende het gehele seizoen tot december.

Informatie en sollicitatie

Match 4U verzorgt de werving en selectie voor Aebi Schmidt Nederland. Wij vragen je om alleen via ons te reageren omdat onze opdrachtgever graag wil dat wij hierin ontzorgen.

Ben jij ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent voor Aebi Schmidt Nederland? Stuur je CV met onderbouwing naar info@match4u.nl of bel ons op 0573-250185!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp