Vacatures bij Match 4U

Ben je op zoek naar werk? Maak dan eens een afspraak met Match 4U. Wij zijn hét uitzendbureau in Lochem en hebben een ruim en gevarieerd aanbod van vacatures. Leuke, afwisselende en uitdagende banen op verschillende niveaus, bij hele mooie bedrijven in uiteenlopende sectoren. En naast nationaal ook steeds vaker internationaal. Kortom: bij Match 4U hebben we altijd wel een baan bij die bij jou past. Bekijk alle vacatures op onze website of maak een afspraak met een van onze intercedenten via 0573 - 250185 of info@match4u.nl. Wij helpen je graag.

Vacatures in verschillende vakgebieden

Match 4U bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Van industrie tot zorg, van logistiek tot technisch en van financieel/administratief tot commercieel. Het aanbod van vacatures bij Match 4U is hoofdzakelijk gericht op de volgende vakgebieden:

Wij vinden de Match 4U!

In al die sectoren hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd met mooie en hele diverse opdrachtgevers. Bedrijven waarmee wij een goede band hebben opgebouwd en waarvan wij het vertrouwen hebben gekregen om hun vacatures in te mogen vullen. Wij hebben dan ook een groot en veelzijdig aanbod met uitdagende en interessante vacatures. Bij Match 4U ben je dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar een passende baan bij een mooi bedrijf. Met ons netwerk en onze kennis en ervaring vinden wij de Match 4U!

Meer weten of een afspraak?

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of wil je eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden om via Match 4U aan het werk te gaan? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0573 - 250185 of stuur een e-mail naar info@match4u.nl voor een afspraak. We gaan graag met je in gesprek om je te helpen bij het vinden van een baan.